Om Oss

Vi är ett väletablerat Ventilationsföretag som startade 1993. Idag utför vi alla vanligt förekommande ventilations- och luftarbeten och tjänster vid nyproduktion, ombyggnader och service. HåPa Ventilation AB hjälper företag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar i Stockholmsregionen med omnejd.

HåPa Ventilation

Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och genom rekommendation. Goda referenser finns.

OVK-Besiktning

HåPa Ventilation AB är auktoriserade installatörer, innehar OVK certifiering och är medlem i branschorganisationen Funkis. Företaget följer rådande stadgar och genomgår löpande utbildningar för kompetensutveckling inom teknik, miljö och säkerhet. Vi har lång arbetserfarenhet i ventilationsbranschen vilket medför att ta oss an de flesta typer av anläggningsinstallationer i olika storlekar.

Ventilationsföretag i Stockholm

Vi använder oss av kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar. HåPa Ventilation AB har givetvis filteravtal som kan tecknas på utförda Ventilations-tjänster, och innehar erforderliga ansvars- och trygghetsförsäkringar hos Länsförsäkringar. Företaget har god ekonomi med trippel-A rating, samt F-Skattsedel.

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-Avdraget vid renovering och hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida.

Välkommen att kontakta oss hur vi kan hjälpa dig i att förbättra din inomhusmiljö!